Kirjataan treenisuunnitelma ylös, jotta ohjaaja saa otettua itseään niskasta kiinni ja opetettua Inkerille ALO-luokan liikkeet loppuun asti. Ylemmän luokan liikkeet jätetään nyt tauolle. Ensimmäiseksi määränpääksi otetaan tuossa naapurustossa 8.5.2011 pidettävät möllikisat. Täydellistä suoritusta ei lähdetä hakemaan ja jos jokin liike jää ihan kesken niin siitäkään ei oteta stressiä. Tarkoituksena on treenata samanpäivän aikana 1-3 asiaa, yhden jakson kesto 30-60sekuntia ja jaksoja yhteensä 3-4 peräkkäin. Eri liikkeiden treenauksen välillä on selvä tauko.

Viikot 12-13

  • Seuraaminen > tarkoituksena hioa, paikkaa, käännöksiä ja kestoa. Pääpaino tällä hetkellä paikassa. Suoria treenipätkiä otetaan tuossa kotitiellä.
  • Liki > ohjaajan eteen istuminen tarpeeksi lähelle. Tässä pääpaino suoralla istumisella ohjaajan edessä, Inkeri helposti ennakoi sivulletuloa, jonka takia istuu vinoon. Aloitetaan taas tauon jälkeen niin, että itse istun jalat levällään ja Inkeri tulee jalkojen väliin istumaan.
  • Paikallaolo > Inkeri menee reippaasti maahan käskystä, mutta viime aikainen kaukojen treenaaminen on aiheuttanut sen, että tarjoaa istumista ja seisomista. Tätä treenataan ruokakupin kanssa. Aloitetaan treeni sillä, että menen toiseen huoneeseen piiloon, koska silloin malttaa pysyä maassa. Jos käännyn Inkerin eteen tarjoaa kaukoja. Tehdään muutamia piilo vahvistuksia, jonka jälkeen kokeillaan eteen jäämistä.

Viikot 14-15

  • Liikkeestä seisominen > pyritään yhdistämään seuraaminen ja TOP. Treenaustapa vielä pohdinnan alla.
  • Liki+sivulletulo > yhdistetään liki ja sivulletulo. Tässä pyritään saamaan Inkeri tulemaan sivulle etukautta kävelemällä peffaa nätisti pyöräyttämällä. Inkerin sivulletuloon aika voimakkaasti liittyy reilun metrin hyppy ylöspäin samalla, kun se sivulle kääntyy. Voi olla, että tämä tulee meitä hamaan tappiin asti vaivaamaan. Jos näin on niin täytyy elää siinä toivossa ettei siitä nyt ihan hirveitä pistevähennyksiä tule.
  • Paikallaolo > treeni jatkuu ja vaikeutetaan etenemän mukaan.

Viikot 16-17

  • Hyppy > yhdistetään hyppy ja seisominen. Todennäköisesti kokeilen aloittaa kosketusalustan avulla. Kosketusalusta hypyn taakse, lähetän Inkerin hypylle ja kun on alustalla käsky "TOP". Katsotaan miten lähtee toimimaan ja treenataan sen mukaan.
  • Luoksetulo > yhdistetään luoksetulo ja liki.
  • Paikallaolo > treeni jatkuu ja vaikeutetaan etenemän mukaan.

Viikko 18

  • Liikkeestä maahan > yhdistetään seuraaminen ja maahameno.
  • Paikallaolo > treeni jatkuu ja vaikeutetaan etenemän mukaan.

Pääsäntöinen treeni tehdään kotona. Parkkipaikka/-hallitreenejä tehdään mahdollisuuksien mukaan. Ja perjantain tokovuorolla treenataan viikon teeman mukaan. Loppupäässä kokeillaan tehdä liikkeet putkeen. Moni treenaustapa on itselle ihan uusi ja katostaan miten homma toimii. Pyrin aina raportoimaan blogiin missä mennään viimeistään siinä vaiheessa, kun teema vaihtuu. Katsotaan olisiko meillä edes alkeellinen paketti koossa tuolloin toukokuussa. Luoksepäästävyyttä treenataan aina, kun siihen on mahdollisuus. Se ei kuitenkaan itselle aiheuta tällä hetkellä ahdistusta, koska ei tarvitse stressata siitä, että Inkeri väistäisi tuomaria. Paikallaan pysyminen onkin sitten toinen juttu. Inkeri, kun mielellään menee tuomaria vastaan ja pusujakin antaisi, jos mahdollisuus siihen suotaisi. Luoksepäästävä se jokatapauksessa on.