Käytiin taas juoksemassa Hepun kanssa pari rataa Hyvinkäällä. Oikein kelpo ratoja rimojen pudotuksista huolimatta. Vauhti kuitenkin näytti olevan kohdillaan, sillä etenemät taisivat olla Heddan kisauran nopeimmat agiradoilla. Tuolla vauhdilla kolmostenkin ihanteet alittuisivat. Ja, kun ennakoivassa ohjauksessa oli puutteita niin vauhtia on siis vielä varastossakin. Ekalle radalle meno tuntui vähän hektiseltä, koska aloitus aikaistui puolella tunnilla ja Hedda aloitti mini2:set. Olin paikalla kyllä tuntia aikaisemmin, niinkuin yleensä aina olen, mutta kun puolituntia valmisteluista jäi pois niin ei keritty kaikkia rituaaleja suorittamaan. Heddakaan ei tainnut oikein heti tajuta, että ollaan jo radalle menossa. Videolla näkyy hyvin, että vasta, kun käsken sen maahan se tajuaa, että on tosi kyseessä ja ponkaisee ylös ja aloittaa haukkumisen. Normaalistihan se aloittaa haukkumisen jo sen jälkeen kun hihnan irroitan. No hektisyydestä huolimatta paketti pysyi ihan hyvin kasassa. A-radalla tippuu heti alussa toinen rima, kun sijoittauduin lähdössä täysin hypyn eteen. Toinen rima tulee alas pituuden jälkeen. Ja luulen, että siihen on syynä ennakoivan ohjauksen puuttuminen. Pituudelle tullaan A:lta ja siitä on suora linja putkeen. Rata jatkuu kuitenkin oikealle olevalle hypylle. Heddan hyppy suuntautuu tietenkin ennakoinnin puutteesta johtuen putkelle päin ja se joutuu tekemään aika jyrkän käännöksen. Tuo kyllä riittä jo siihen, että Hedda hermostuu ja ponnistaa huonosti. Kolmas rima tipahtaa juuri ennen puomia (tuota tuomari ei huomaa). Siihen rimaan Hedda ei kovin suurta kosketusta ota, sillä videosta näkee, että rima putoaa aika myöhään enkä radalla kuullut kolahdusta.

Toisella radalla Hedda liukastuu ensimmäisen putken sisällä ja kaatuu ulostulo mutkassa kyljelleen. No sehän riittää ja Hedda hermostuu ja ponnistaa huonosti seuraavalle esteelle. Toisen radan aloitus toiselle putkelle asti oli lähestulkoon samanlainen kuin ensimmäisellä radalla. Alun hypyt vaan kierretään toisinpäin ympäri. Ennen toisen riman pudotusta siis ihan tismalleen samanlainen virhe, kuin ensimmäisellä radalla pituuden jälkeen. Pituus on ollut taas ongelma alkuvuodesta ja sitä ennen tai jälkeen en juurikaan uskalla vielä tehdä ohjausmuutoksia ettei Heddan ponnistus aikaistu. Täytyy kovasti harjoitella tuota pituutta.  Ja lopuksi Hedda tiputtaa vielä viimeisen riman, videolta näyttäsi, että hyppy jää vähän kesken ja takajalat roikkuu.

Näyttää siltä, että hyppytekniikkatreeneistä on kuitenkin ollut apua, vaikka rimoja nyt tippuikin. Uskoisin tekniikkatreenien olevan yksi syy siihen, että vauhti oli parempi. Ja nyt olen myös pyrkinyt siihen, että en varo enään omia liikkeitä niin paljon rimojen putoamisen pelossa. Ja lisäksi olen hieman lisännyt Heddan hetsaamista radalla. Aikaisemmin sitä piti varoa, koska kiihtyminen aiheutti ponnistuksen aikaistamista. Nyt Hedda kuitenkin näyttää kestävän hetsaamista jo paremmmin. Pyritään sitä vielä lisäämään pikkuhiljaa, joten eiköhän se vauhti sitä kautta vielä himppasen kasva.